Секс ли? 8 знака, че връзката ви депресира!

Избягвате дейности с партньора си, които преди сте обичали
20 юли 2018 09:50, Михаела Лазарова
8
Секс ли? 8 знака, че връзката ви депресира!
снимка: outnow.ch

Всяка връзка има своите проблеми. Щастливците, които се радват на напълно безоблачни отношения с партньора си, са наистина малко.

Много често страдащите от депресия заради емоционалното си нещастие и несполука във връзката не осъзнават причините за състоянието си.

Има някои признаци в поведението на страдащия от депресия, които издават, че се намира в труден психологически период.

Избягвате секса

Интимната връзка между партньорите, голяма част от която е сексът, се нарушава, когато единият от партньорите е в депресия. Липсата на интерес към интимен контакт с любимия човек говори за дълбока психологическа криза.

Избягвате дейности с партньора си, които преди сте обичали

Един ясен белег, че нещо не е наред с емоционалното ви състояние е, че сте изгубили интерес към нещата, които сте обичали да правите заедно преди. Казвате, че сте уморени, че нямате желание, че предпочитате да го направите утре. Така дните минават, а ежедневието ви става все по-сиво. Дори партньорът ви в даден момент започва да се чуди дали не сте спрели да го обичате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
1
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
ако имате мадама като тази на снимката - Brooklyn Decker, до отекчения няма да се стигне, това е шанс едно на милиард, че и повече!! Анди Родик си я избрал за съпруга по корицата на списание, вдигнал телефона и казал на менъджера си да уреди нещата, иначе за какво му е да му плаща толкова милиони за да му бъде менъджер...
4
5
 
5
 
! Отговори
злата мина преди 5 години
За жената това настъпва някъде около 90 дни от началото на връзката, от този момент на татък връзката е приключила по начина по който е протичала до сега и никога няма да се върне без значение какво правите, започва постоянен тормоз и повишаващи се изисквания от страна на жената. Много е важно от този момент мъжът да казва НЕ на всяко искане, даже е добре още преди това да предизвика някакъв повод, на който отговора да е НЕ. Не НЕ и Не, тренирайте от рано. иначе ще ви се качи на главата.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаш тигрешка жена. Ти да не си Алонсо жребец някой си.
2
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моята жена не е дебела за твойта оправяй се.
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свията ходи по нея и казва че е дебела как няма освен да го от стреля преди Коледа и да и превключват мъките. Какъв секс. Секс няма да получи дореде е жив този мухъл. Жените изпитват отвращение в един момент към партньора който много знае да им намира кусури.